Входни врати изградени от ламели тип „Щора“ , създават елегантна и стилна визия на оградната ви композиция. Техният стилен дизайн привлича внимание с модерната си визия и издържливост.

Красивата и функционална оградна врата допринася не само за естетическия вид на имота ви, но и за вашата безопасност и сигурност. Тя ви изолира от външния свят, блокира достъпа на нежеланите посетители и ви осигурява уют и комфорт. За разлика от останалата част от композицията на вашата ограда, вратата се натоварва и използва непрекъснато.

Това изисква нейната здравина и стабилност да бъдат на най-високо ниво, за да ви служи дълго време.

Ламелите в нашите входни врати са двустранно боядисани. Разположени са на деликатно растояние един от друг, като имат светло проходимост от вътрешната страна, а отвън изглеждат плътни.Входните врати от този тип може да се монтира както на бетонови колонки, така и с метални колони.

Материалът , който се използва за производството на входна врата тип „Щора“  е стомана с цинково покритие. След този етап металните профили се покриват с два слоя грунд  двустранно и като финално покритие се използва релефна боя и смоли. Обработена по този начин металната ограда има  дълъг живот и е предпазена от корозия.

Предимства:

 • Pамка по размер на клиента
 • Пълнеж и цвят на паното по избор на клиента
 • Комплект регулируеми панти, брава, насрещник
 • Възможност за поцинковане на металите
 • Възможност за поставяне на автоматизация
 • Срок за изработка – 15 – 25 работни дни
 • Лесен монтаж с регулируеми панти
Стандартна врата с размер 100/200см

Цени от 800лв

Цената на вратите се калкулира на базата на избрания модел и материалите, от които ще се изработва, местоположението и спецификата на терена и монтажа.

Можете да поръчате оградна врата по ваши размери и да си я монтирате сами, или да се възползвате от услугите на нашите професионалисти.

 

Индивидуална изработка

Цени от 403лв/м2

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

  Поръчай сега Метална ограда по индивидуални размери
  "Щори" от 138 лв/м2
  "Щори Лайт" от 122 лв/м2
  "Елха" от 148 лв/м2
  "Елха Лайт" от 130 лв/м2