Метална ограда тип „Щори“ е нов вид модерна ограда, която напоследък набира популярност. Предлагаме производство и монтаж на метална ограда тип „Щори“, само от най-качествени и съвременни покрития, които осигуряват защита на оградата от възможни разрушения и не изискват допълнително обслужване.

Металните конструкции имат дълъг експлоатационен живот и са лесни за поддръжка. Метална ограда модел „Щори“ допринася за вентилацията на двора благодарение на своя дизайн.

Ламелите са двустранно боядисани. Разположени са на деликатно растояние един от друг, като имат светло проходимост от вътрешната страна, а отвън изглеждат плътни.Оградната система от този тип може да се монтира както с бетонови колонки, така и с метални колони.

Материалът , който се използва за производството на този вид метална ограда е стомана с цинково покритие. След този етап металните профили се покриват с два слоя грунд  двустранно и като финално покритие се използва релефна боя и смоли. Обработена по този начин металната ограда има  дълъг живот и е предпазена от корозия.

Външен вид
Необичайният дизайн, високото качество и дълготрайността привличат все повече внимание към такиви продукти.
Дълъг живот
Средната продължителност е около 30 години. Ограда не изисква допълнителна поддръжка през това време.
Звукоизолация

Въпреки че ламелите не се придържат един към друг, това не им пречи да "задържат" шума и да го абсорбират частично.

Високо качество

Високото качество гарантира дълготраен и добър изглед на нашите огради.

Избор на Цвят

Богат избор на цветове по RAL

Щорите за ограда се състоят от декоративни ламели, вертикални и хоризонтални “П” профили.

Комбинирани и монтирани заедно , те изграждат оградното пано.

Височината на един ламел е 8 см, широчината на ламела може да достигне до 2 м.

Металният П-образни профили са проектирани с метални планки. Това осигурява достатъчна здравина на металния ограден елемент и издръжливост на механична деформация.

Друго предимство на този тип метална ограда  е високата устойчивост на атмосферни влияния, на директна слънчева светлина и механични повреди.

Металните елементи са леки, лесни за пренасяне, поставяне и монтаж.Металната ограда може да се монтира както на плоски, така и на наклонени терени по всяко време на годината.

Важно за монтажа на металната ограда е , че не изискват специфични умения за това и можете да се справите без помощта на професионалист.

 

 

Индивидуална изработка

Цени от 138 лв/м2

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

    Поръчай сега Метална ограда по индивидуални размери
    "Щори" от 138 лв/м2
    "Щори Лайт" от 122 лв/м2
    "Елха" от 148 лв/м2
    "Елха Лайт" от 130 лв/м2