Порталните врати изградени от ламели тип „Щора“ , създават елегантна и стилна визия на оградната ви композиция. Техният стилен дизайн привлича внимание с модерната си визия и издържливост.

Металните конструкции на порталните врати имат дълъг експлоатационен живот и са лесни за поддръжка.

Ламелите са двустранно боядисани. Разположени са на деликатно растояние един от друг, като имат светло проходимост от вътрешната страна, а отвън изглеждат плътни.

Порталните врати може да се монтират на съществуващи бетонни или метални колони.

Материалът , който се използва за производството на този вид метална ограда е стомана с цинково покритие. След този етап металните профили се покриват с два слоя грунд  двустранно и като финално покритие се използва релефна боя и смоли. Обработена по този начин металната ограда има  дълъг живот и е предпазена от корозия.

Предимства:

 • Pамка по размер на клиента
 • Пълнеж и цвят на паното по избор на клиента
 • Релса за плъзгаща врата
 • Ролки, водачи и ограничители
 • Възможност за поцинковане на металите
 • Възможност за поставяне на автоматизация
 • Срок за изработка – 15 работни дни

Плъзгаща портална врата

за плъзгаща портална врата

Цени от 302 лв/м2

Плъзгащите портални врати представлява врата която се плъзга по водеща релса от винкел. Тя изисква основата, по която се движи, да е хоризонтална. Плъзгането по водеща релса е подходящо за равни терени и за дълги врати (над 4 метра). Водещата релса не е подходяща за входове, през които преминават тежки камиони, тъй като тя може да се деформира и вратата има вероятност да излезе от релсата.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

  Поръчай сега Метална ограда по индивидуални размери
  "Щори" от 138 лв/м2
  "Щори Лайт" от 122 лв/м2
  "Елха" от 148 лв/м2
  "Елха Лайт" от 130 лв/м2