метални огради модел СМАРТ

метални огради модел СМАРТ

Метална ограда модел Смарт е най-новата,  иновативна и модерна оградна система за българския пазар произведена от висококачествени материали. Предлагаме производство и монтаж на метална ограда модел Смарт, само от най-качествени и съвременни покрития, които осигуряват защита на оградата от възможни нарушения и не изискват допълнително обслужване. Нашата оградна система има дълъг експлоатационен живот и е лесна за поддръжка. Метална ограда модел Смарт допринася за вентилацията на двора благодарение на своя дизайн. Ламелите са двустранно боядисани. Разположени са на деликатно растояние един от друг, като имат светло проходимост от вътрешната страна, а отвън изглеждат плътни. Оградната система от този тип може да се монтира върху бетонови фундаменти, чрез анкерно закрепване. Материалът , който се използва за производството на този вид метална ограда е горещо поцинкована стомана с цинково покритие. След този етап металните профили се покриват с два слоя грунд  двустранно и като финално покритие се използва релефна боя, която се нанася прахово. Обработена по този начин металната ограда има  дълъг живот и е предпазена от корозия.
Метална ограда модел СМАРТ

Издръжлива и Естетична

Не само че нашите метални огради са изящни и стилни, но и предлагат практични решения като ефективно абсорбиране на шума, въпреки структурните отстояния между ламелите. Това ги превръща в идеалния избор за тези, които търсят както поверителност, така и спокойствие и тишина в своя дом.
Индивидуална изработка

цена от 138 лв/m²

Горещо поцинкована стомана
Лесен монтаж
RAL 7016 - Антрацит Мат
Анкерно закрепване
Високо качество
Външен вид
Необичайният дизайн, високото качество и дълготрайността привличат все повече внимание към такиви продукти.
Дълъг живот
Средната продължителност е около 30 години. Ограда не изисква допълнителна поддръжка през това време.
Звукоизолация

Въпреки че ламелите не се придържат един към друг, това не им пречи да "задържат" шума и да го абсорбират частично.

Високо качество

Високото качество гарантира дълготраен и добър изглед на нашите огради.

Избор на Цвят

RAL 7016 - Антрацит Мат

Запазете личното си пространсто
Метална ограда модел СМАРТ

ТЕХНИЧЕСКИ ДЕТАЙЛИ

Оградна система модел СМАРТ се състой от хоризонтални декоративни ламели с дебелина 1мм, вертикални метални колони с профил 60х60 и дебелина 1.5мм. Комбинирани и монтирани заедно , те изграждат оградното пано. В зависимост от изискванията за монтаж, предлагаме различни планки за закрепване на металните профили към колони и бетонови фундаменти. Височината на един ламел е 10 см, максималната широчината на ламел може да достигне до 154 см. Когато е необходимо по-голямо оградно пано, ширината се разделя симитрично и се слага средна метална колона. Така оградата става по-стабилна и има по-добра визия.

Метална ограда модел СМАРТ

БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ

Оградна система модел СМАРТ е иновативен продукт за българския пазар, с изключително улеснен монтаж в сравнение с останалите модели на пазара. Лазерно изрязаните колони се закрепят към основата посредством анкери. Към тях се монтират ламелите, което става изключително бързо и лесно без употребата на нитове или винтове. Ламелите се поставят в изрязаните отвори на колоните. За направата на едно пано са ви необходими лява и дясна колона, анкери и съответния брой ламели спрямо височината.

Метална ограда модел СМАРТ

ПРЕДИМСТВА

Уединение и вентилация: Непрозрачните огради с разстояние между ламелите създават оптимален микроклимат и гарантират уединение. Издръжливост: Поцинкована стомана, над 10 години експлоатация, устойчива на корозия и UV лъчи. Лесна поддръжка Не изисква специална поддръжка, устойчива на плесени и насекоми, не е необходимо пребоядисване. Стабилност на цвета: Запазва яркостта и дълбочината на цвета в продължение на много години. Цена-качество: Идеален избор в средната ценова категория с отлична комбинация от цена и качество.

Метални огради
Висококачествени метални огради, изработени и монтирани съобразно вашите индивидуални потребности и предпочитания.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА