Метална ограда „Щори Лайт“ е нов вид модерна ограда, която предлага видимост и от двете страни на оградата посредством разстояние оставено между ламелите.

Предлагаме производство и монтаж на метална ограда „Щори Лайт“, само от най-качествени и съвременни покрития, които осигуряват защита на оградата от възможни разрушения и не изискват допълнително обслужване.

Предимство на ламелите е че са двустранно боядисани. Разположени са на деликатно растояние една от друга, като имат светло проходимост от вътрешната и външна страна.

Металните конструкции имат дълъг експлоатационен живот и са лесни за поддръжка. Метална ограда „Щори Лайт“ допринася за вентилацията на двора благодарение на своя дизайн.

Метална ограда модел „Щори Лайт“ няма съществени недостатъци. Единственото нещо, което може да се отбележи е, че те не предпазват напълно от любопитни очи, тъй като не са плътни и има малка видимост от двете страни на оградата.

Нашата иновативна ограда
Външен вид
Необичайният дизайн, високото качество и дълготрайността привличат все повече внимание към такиви продукти.
Дълъг живот
Средната продължителност е около 30 години. Ограда не изисква допълнителна поддръжка през това време.
Звукоизолация

Въпреки че ламелите не се придържат един към друг, това не им пречи да "задържат" шума и да го абсорбират частично.

Високо качество

Високото качество гарантира дълготраен и добър изглед на нашите огради.

Щорите за ограда се състоят от декоративни ламели, вертикални и хоризонтални “П” профили.

Комбинирани и монтирани заедно , те изграждат оградното пано.

Височината на един ламел е 8 см, широчината на ламела може да достигне до 2 м.

Металният П-образни профили са проектирани с метални планки. Това осигурява достатъчна здравина на металния ограден елемент и издръжливост на механична деформация.

Друго предимство на този тип метална ограда е високата устойчивост на атмосферни влияния, на директна слънчева светлина и механични повреди.

Металните елементи са леки, лесни за пренасяне, поставяне и монтаж.Металната ограда може да се монтира както на плоски, така и на наклонени терени по всяко време на годината.

Важно за монтажа на металната ограда е , че не изискват специфични умения за това и можете да се справите без помощта на професионалист.

Индивидуална изработка

цена от 122 лв/м2

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

    Поръчай сега Метална ограда по индивидуални размери
    "Щори" от 138 лв/м2
    "Щори Лайт" от 122 лв/м2
    "Елха" от 148 лв/м2
    "Елха Лайт" от 130 лв/м2