Порталните врати изградени от ламели тип „Щора“ , създават елегантна и стилна визия на оградната ви композиция. Техният стилен дизайн привлича внимание с модерната си визия и издържливост.

Металните конструкции на порталните врати имат дълъг експлоатационен живот и са лесни за поддръжка.

Ламелите са двустранно боядисани. Разположени са на деликатно растояние един от друг, като имат светло проходимост от вътрешната страна, а отвън изглеждат плътни.

Порталните врати може да се монтират на съществуващи бетонни или метални колони.

Материалът , който се използва за производството на този вид метална ограда е стомана с цинково покритие. След този етап металните профили се покриват с два слоя грунд  двустранно и като финално покритие се използва релефна боя и смоли. Обработена по този начин металната ограда има  дълъг живот и е предпазена от корозия.

Предимства:

 • Pамка по размер на клиента
 • Пълнеж и цвят на паното по избор на клиента
 • Всички необходими крепежни елементи
 • Висококачествени дръжки
 • Висококачествени брави
 • Срок за изработка – 15 работни дни

Порталнa двукрила врата

за двукрила портална врата

Цени от 317 лв/м2

Двукрили портални врати са подходящи за терени и отвори, при които няма необходимо място за монтиране на плъзгаща врата. Те са окачени на лагерни панти, които правят движението им леко. Препоръчителна максимална ширина на отвора при монтажа на тези портали е 6 метра (при по-голяма ширина има вероятност крилата да увиснат и да не са стабилни). Те могат да бъдат плътни, ефирни или комбинирани.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

  Поръчай сега Метална ограда по индивидуални размери
  "Щори" от 138 лв/м2
  "Щори Лайт" от 122 лв/м2
  "Елха" от 148 лв/м2
  "Елха Лайт" от 130 лв/м2